Translation teams
Cooperative groups of translators

Albanian Professional Linguists

Shqip - as shqip as it can get!
Romania

Description
Grupi i përkthysëve teknikë, financiarë dhe fushave të tjera që shkruan e flet shqip aq sa të rrënqeth mishin!
Team language pairs 6
  • Da Albanese a Inglese
  • Da Albanese a Italiano
  • Da Inglese a Albanese
  • Da Inglese a Italiano
  • Da Italiano a Albanese
  • Da Italiano a Inglese
Team leader
Fabiana Papastefani-Pezzoni
Fabiana Papastefani-Pezzoni
English-Italian-Albanian Consultant
Romania
23:51
Team members 1

Your current localization setting

Italiano

Select a language

All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Cerca un termine
  • Lavori